Hipp hipp hurra

NU BARA MÅSTE NI KOLLA MIN BILDDAGBOK ( pippelintu.bilddagboken.se).
Har lagt in en massa massa nya bilder.

Från och med 29/10-2007 är det nya bilder. TITTA TITTA TITTA!!!!

Hata grammatik! Bara så att ni vet!

Här sitter jag efter en "jobbig" dag. Mycket har hunnits med och snart är det dags för mej att trycka huvudet mot kudden och somna. Hoppas bara att jag kan somna. Har haft en del problem med det de senaste dagarna. Men jag vet ju anledningen men kan inte göra nånting åt det. Jobbigt dilemma! Dagen idag började med en aktiv skoldag. Hade seminarium om ordklasser. Nu, gott folk, kan jag lova er att jag minns varför jag avskyr grammatik. Det är så himla svårt och jag känner mej mest förvirrad. Bävar redan inför nästa tenta. Hur ska det gå?

Efter skolan gick jag direkt till Naturhistoriska museet för att gå på cosmonova med en haltande gravid Jenita, en ottilia, en tilda, en hannes och en sanni. Och det var mycket trevligt. Vi såg Deap Sea och Sanni var lite småskraj mest hela tiden :) Men jag tror nog att hon tyckte det var bra till slut i a f. Sen var det dags att tjocka i sig skräpmat.
Klockan hade redan blivit så mycket n'är vi ätit klart att vi styrde kosan hemåt. Jenita och barnen med Pendeltåg mot Haninge och jag med tunnelbanan mot Norsborg. Men tror ni jag åkte hem och andades ut. Nääädå. Raka spåret hem till Johanna och Mikko. Så nu har jag fått min bok, Tack så himla mycket Erika :)
Kesken kaiken så ringde en Kai från USA att han är i Stockholm och skulle behöva nånstans att sova. (Det var lite komplicerat så orkar inte ta allt här). Snäll som jag är fixade jag så att han kom till Flemingsberg och ska sova hos Kataiset där. Så varsegod Johanna :)

Nu är jag hemma och ipu sitter och läser en massa viktiga papper och påstår att jag slarvar. Jag har aldrig hört på maken. Jag har aldrig slarvat i hela mitt liv :) Förresten är det väldigt trevligt när småsyskonen är här. Det är alltid trevligt när någon "utomstående" kommer och hälsar på. Man ser allt med nya ögon.

Nu ska här sovas. Dags för grammatik imorgon igen :(

torsdag

Veckorna bara rusar iväg. Man hinner ju knappt med när dagarna bara försvinner mitt framför näsan på en. Men jag älskar det. Älskar när veckorna går fort så att det blir helg igen. Helger är det bästa som finns :)Imorgon är det soom sagt fredag igen och dags att styra kosan mot dalarna som varje varannan helg. (nästintill). Den här veckan har jag känt mej lite förkyld. Kliar i näsan hela tiden, nyser konstant och dessutom täppt i näsan. Hoppas att det ger med sej snart. Tycker inte om att det kliar i näsan. Får lust att köra upp nånting där och klia tillbaka.

Idag har jag varit i skolan som vanligt och lärt mej ta ut olika morfem ur en text. Känns fortfarande lite rörigt men det kommer nog. Nu måste jag bara lyckas fixa böckerna någonstans ifrån så att jag kan börja läsa inför nästa tenta som tyvärr är alldeles för snart. Mega Glunks. Grammatik är inte min starkaste sida skulle man ju kunna säga.

Kom nyss hem efter att varit ute och rännt med Katta, Fia och Anka. Ipu deckade redan klockan sju och har inte vaknat sen dess. ORkade inte bara titta på ans sovande tryne så jag flydde fältet. Men nu så...
ska jag nog joina ipu.

en sak till bara...

nu har dom nå kampanj här på skolan så de delar ut öronproppar.

Tycka om.

nu kanske jag kan sova en hel natt. Har roffat åt mej en massa proppar.

Hur tråkigt kan det bli med blogg?

som ni har märkt skriver jag mina inlägg från skolan :) Sitter även nu och fördriver tiden nu innan nästa lektion börjar. Hade en föreläsning idag om grammatik och ordklasser. grammatik är för det första inte min starkaste sida och du, det märks:) Tycker inte om det alls. Men det är väl en sak man måste genomlida.... blää.

känner att jag inte har nånting roligt att komma med här på min blogg. varför försöker jag ens skrva nånting?!

Tanita ringde nyss och talade om att hon fått jobb här. Så himla roligt. Nu kvarstår ett problem. var ska hon bo nånstans???? (förlåt tanita, att jag talade om nyheten såhär på min blogg, för du vill säkert skriva dte på din blogg :) ) Men det där med bostad det lär väl ordna sej på nåt sätt. annars får det bli en natt där och en natt här, eller hur :)

Igår var en helt vanlig dag. Inget nytt. Tråkigt inlägg så nu slutar jag. Hej då!

Ännu en måndag

Ännu en ny vecka börjat och det känns alltid lika tråkigt när helgerna tar slut. hade en riktigt rolig helg med systrarna och annat folk. Tanita kom på fredag efter många velanden fram och tillbaka :) Och det var bra. Det var trevligt ;) Det är så sjukt hur tiden bara svishar iväg? Helgerna bara kommer och går innan man ens hunnit reflektera över dem. Igår hade vi det mycket mys med taco som förrätt och fruktsallad till efterrätt, jag, ipu, annso, tanita, jenita, jimppe och katta :) Jenita har redan skrivit om våran helg så jag orkar inte repetera (se: jenitaatinej.blogg.se)

Nej, nu ska jag åka till Skärholmen för en kaffe med Katta. Ska nog ringa Jenita oxå en snabbis om hon vill med :)


Nu gott folk

Nu ska ni slippa höra mitt tjat om skolan på ett tag.. ( i a f i typ fyra veckor då nästsa tenta är)
Men tentan är över och jag andas. Helt sjukt. Trodde verkligen inte jag skulle överleva det här. Men det gjorde jag. Men bra vette sjutton om man kan säga att det gick. Jag har tur om jag får G på det säger jag. Men skit samma, det är gjort och det är viktigast. slipper tänka mer på det :) Lättnad är det bästa som finns!

Nu sitter jag här i skolan datasal och väntar på att klockan ska gå framåt. Ska in till centralen och möta systeryster. Sen bär det av hem till mej. (Till en lägenhet som är någorlunda jeees, hoppas jag) Nu är det helg och jag är sååå glad för det. Äntligen. Undrar vad man ska hitta på hela helgen? Kanske blir en spakväll hemma hos Kati på lördag? Pitää nyt kattoo ;)

Men nu ska jag nog kila.

/the queen of tentor

Mä tuun hulluks

Man blir ju galen för mindre när man bara sitter hemma och ska försöka plugga. Känns som om min hjärna har blivit överhettad och vägrar släppa in mer information. Känns som att vad jag än läser så åker det in ena vägen och kommr ut andra vägen lika snabbt. No voihan pyllymato. Men det är jag själv som har försatt mej i den här situationen. Det var jag som ville ha hjärn-aktivitet efter att ha låtit den gå på tomgång i ett och ett halvt år. Jo tack, nu har jag aktivitet så det räcker. För låååång tid framöver! :)

Var ju som sagt på dagen hemma hos katta en sväng för att lätta på trycket (i hjärnan :) ). Men nu är jag hemma igen och har hunnit plugga ett bra tag igen. Ipu åkte iväg för att åka skridskor. BAra bra så att jag kan plugga. Av någon anledning blir det inte av när Ipu är hemma. I samma veva så ringde Anns om vi vill åka med till Stan för en fika. Och jaa, det vore ju super mysigt. Men hur blir det med mitt pluggande då? Jag hinner ju imorgon, innan tentan. ;) eller näe, det kanske jag inte gör.... burp på läxor!
Imorgon är det helg och det ska bli så himla skönt. Mä en kestä! Livet leker då oavsett om jag klarar tentan eller inte. Har i a f fått den ur världen för en stund i sånna fall. Synd att jag är en sån perfektionist när det gäller sådant. Om jag inte klarar den VET jag att min motivation sjunker ner till 0,0. Ska försöka låta bli att tänka på det nu. Känns bättre så.

Just nu känns det som om jag inte har så mycket annat skriva om än att beklaga mej över min tenta och mitt pluggande. Förklaringen kan ju vara den att jag inte hunnit göra så mycket annat den här veckan. Känns helt sjukt att det redan är fredag imorgon. Har redan en vecka gått sen vi åkte till Dalarna?

En sak till om tentan. Det blir en essäfråga och man måste skriva för hand. Finns det nå värre? Det tar så oerhört lång tid, det är så klumpigt och jag får ont i handen. Jag håller i pennan helt fel vilket gör att när jag skriver mycket blir min hand helt slut och jag får skrivkramp. (Jag vill bo i en svamp annars får jag kramp). Vad värre är att nu när jag har sparat ut långa naglar (ja, tro det eller ej. men de sticker ut lite nagel övanför fingret :), så tar min anaglar i skinnet hela tiden när jag skriver och det gör förbenat ont. Ska jag bita av dem igen inför tentan imorgon... hmm, tål att tänkas på :D

men nu ska jag gå och plugga.

Tack för mej som är en tråkig skit som bara pluggar och gnäller omet :)

Glad Alla Hjärtans Dag

image76






Ystävyys on kuin perhosen lento,
niin hauras, kaunis ja aivan hento.
Vaan hoivaapa sitä ja huolta kanna,
sen kauniimpaa asiaa ei elämä anna.

Hyvää Ystävänpäivää Kaikille Lukijoille!!!!

Hej hopp gummi

Ute är det rena rama våren, och jag jörröttää inne som en annan råtta. Mä en kestä! Hatar redan nu tentor yli kaiken. Enda fördelen är väl att den är överstökad imorgon. Aldrig med språk och sociologi tenta. Jihuuuu :)
Känner mej lite stressad över tentan eftersom jag inte vet hur man gör när man pluggar. Jag har nu läst skitet och tagit ut termer. Sen då? Hur gör man efter det?

Förresten så har mitt irngfinger börjat strejka så mycket. Yht´äkkiä har huden blivit helt konstig där och svider. Emellanåt kliar det oxå. Dessutom lossnar huden och så har den spruckit. Så nu har jag inte haft på mig min ring sen i måndags. Har fortfarande inte vant mej. Känns som om något saknas på fingret hela tiden.

Igår hade vi en mysig hemmakväll. Jag var och köpte en massa gott och sen spelade vi Phase 10 hela kvällen. Bara jag och Ipu. Mysipys :) Första gången vi spelar någonting bara vi två. Tack Tanita, för den underbart bra tuliainen! :)
Men nej, nu ska jag ta och ta en paus i mitt pluggande och åka till Katta för en kaffe.

Paladeishöns.

suck puck päck

Ännu en stenhård plugg dag framför mig. Suck Puck Päck! Ingen lust alls att läsa en massa tråkig info ur en massa tråkiga böcker. Nåja, på fredag är det över för ett tag. Ute är det super duper fint väder och det bara spritter i bina ben för de vill uuuut. Undrar om jag ska unna mej en halv itmmes promenad såhär innan jag börjar plugga på allvar?

Igår var jag på¨jumppa och gott folk, jag blev ordentligt svettig för FÖRSTA GÅGEN  i mitt liv! Det droppade om mej och det var så roligt :D Har aldrig lyckats med det tidigare utan har alltid bara blivit röd och varm som en kräfta. Men nu :D
Har lust att åka och träna idag oxå men jag måste plugga. på riktigt! Och apropå det. Tack Esteri för din motiverande kommentar :D

Pauser måste man ha

Pauser måste man ha när man försöker leka duktig och aktiv och plugga en hel massa. Blä vad det är tråkigt med plugga. Hu rkunde jag tro att det skulle vara roligt med prov och dylikt? När man jobbar vill man plugga, och tvärtom:) Apropå jobb! Jag måste söka sommarjobb! Glunks! Vill inte söka jobb. Håller med Anneli i hennes inlägg om jobbsökande. Det är inte så farligt att jobba. Det jobbigaste är att söka. Dubbel Glunks! Jag som hade planerat att jag skulle bli gravid så att jag kunde studera första terminen men sen vara mammaledig sommaren. Men det bir inte alltid som man planerar. Här är jag fortfarande icke gravid och mammaledigheten utom räckhåll! :)OCH fem och ett hals års plugg framför mej.

Förresten, är det någon som har tips om hur man pluggar effektivast till tenta? Jag är helt värdelös på att pöugga. HAr ju knappt aldrig gjort det under mina tjugoett år.

Förresten, jag fyller 22 år i sommar! Det är nästan närmare 50 än 0. Ångestframkallande det där med ålder. Jag känner mej inte alls som om jag skulle vara vuxen. Men vid den här åldern så borde man väl vara det, eller?
Och Essi fyllde 24 förra veckan. Minns när du var liten, typ 17, 18!!! Tiden går så hiskeligt fort.

Slut med fjanterier och åter till skolböckerna!

Bomull i huvet

Jag är inte i skolan idag för jag pluggar till tentan. Och oj vad tråkigt det är. Mitt huvud känns som om den är uppstoppad med ett hundra kilo bomull eller nåt. Läste och läste och läste och till sist insåg jag att jag inte får in någonting om jag inte tar en liten paus. Så det slutade såhär. Skrivandes på blogg... :)

Gårdagen gick inte riktigt som jag tänkte mej. Skulle plugga hela kvällen men gympan lockade alltför mycket. Gick på step först och sedam direkt på skivstång. Jag älsakr att träna igen! Längtar redan till ikväll då jag får röra på mej igen.
Jenita och PImp var hem till oss igår. Mölade i oss en hel massa glass med chokladsås och maränger och sen åkte de hem :)

DET HÄR VAR KANSKE DET TRÅKIGASTE INLÄGGET EVER!!!!

:D

Sthlm igen

Kom precis hem från en härlig helg i älskade Dalarna. Det är alltid lika roligt att komma hem och bara vara. Hemma är alltid hemma. Sthlm är en underbar plats och jag tcyker om att bo här och skulle inte vilja flytta till dalarna. Men ack. Vad vore livet utan möjligheten att åka hem emellanåt. Helgen kom och gick med andra ord. Fredagen spenderades hemma hos Essi och Farbror Janbanan. Lördagen var lite lumppu i och med att jag inte ens spelade innebandy. Nåja, kvällen blidde hos salla och keke. Salla blev av med sitt hår och olliver lekte med raffe ;) (tills han burpade upp) Söndagen var som vanligt. Hemma, möte och bilen. Den här gången var dock KAtta, Annso, Jonna och jone med oss.
Teija, vi sov hemma hos er. Tomt var det. Fattades en massa. Inga barn som sprang runt. Ingen Teija och ingen Dan. När vi åkte därifrån i morse tittade jag på gungrna som svajade i vinden. De såg så ledsna ut. Så tomma. Tänkte ta en bild och skicka till dejj för att visa hur tomma de såg ut. Så himla ensamma var dom. Konstigt med en Lindsn utan vare sej mummola eller the Kestis. Måste väl vänja mej antar jag.

Imorgon föreläsning. ska snoka och sen söva.

ps. har förresten en sjukt snygg lampa :)

tyst som i graven

Här var det tyst. Både på blogg och kommentar fronten.

Kom precis hem från Katta. Jag, Ipu jenita och jim var där och hade allmänt trevligt. Ipu klippte av sig allt hår och Jenita klippte en keps. Det var roligt :) Helst när Katta skulle "fixa" jenitas hår och plattade det så att det stod rakt upp. Ho hoo... ibland har man roligt! Annars har dagen inte varit så speciell. Skola hela dagen. Sedan Skärholmen med Jenita. Köpte till och med ett linne och en T-shirt för 58 kr. KAP!

I morgon blir det först skola. Sen Dalarna :)

men nu ska jag fortsätta snoka lite. sen hörs vi imorgon eller på måndag. vilket som!

Onsdag

Kvällen igår slutade inte så hurtigt som det var meningen. Jag som hela tiden var på väg på gympa hittade mej själv hemma hos Jone smockande på Riesens. Katta, Jonna och Annso övertalade mig att det var FETTIS-dagen och då kan man ju inte vara huritg. Ärligt talat var jag nästan bara glad över att slippa leka hurtig. VAr ite alls på humör för det.
Så med andra ord lekte vi hela kvällen där. Ipu och co var i Visätra och spelade hockey. De kom senare på kvällen och bänkade sig framför datorn för lite NHL-spelande. Tråkgrisar! jenita kom oxå. Hon jobbade till åtta och joinade sedan gänget.

Nu sitter jag här hemma och har ingen skola. Måste börja plugga alldeles snart. Tänkte bara skriva en liten trudelutt först  :)

Teija

Jag ska förklara för dej varför jag inte har ringt till Jenita för att få med henne på våra "göran". Hon jobbar som ett jehuuu! Hon har jobbat de senaste sju dagarna i sträck och dessutom kvällar BARA. Så med andra ord skulle hon inte kunna följa med även om jag ringde henne. HOn jobbar ofta till tio men annars tidigast till åtta. Sådeså! Jag har inte alls glömt av henne. Har till och med ringt till hennes man och talat om vad vi ska göra om han vill komma. Så försök inte få mej att få dåligt samvete för jag har ett bra skäl :) Som idag. Hon jobbar 17-20 och jumpan börjar sju, så med andra ord går det inte ihop. Näin on näppylät! Men snart är hon ledig och då ska hon med, vare sej hon vill eller inte :)

Kom precis hem från jobbet och satte mej direkt vid datorn. Så roligt att blogga när man får respons. Dagens skoldag gick allt som allt fint. Hade en bra föreläsare för första gången och det kändes bra. Nu ska jag bara försöka klura ut om jag orkar vara så aktiv att jag åker på gyma.

VART HAR MIN KAMERAJOHTO TAGIT VÄGEN!? Hur ska jag sätta in bilder utan den????

tråkig håltimme

Aktiv dag för mej idag. kom till skolan för seminarium direkt på morgonen. Trött som en apa drog jag mej ur sängen. Jag lovar, jag har inte varit så trött på lääääänge! tunnelbanan var yhtä tuskaa. önskar jag kunde sova på tunnelbanan men det går bara inte. varje gång den stannar och dörrarna öppnas måste jag kika fram. väl i skolan så gick vi igenom gruppuppgiften som vi gjorde igår och sen var andra lektionen inställd så vi fick gå. Kul jul! nu har jag alltså hirmu lång håltimme till nästa föreläsning. Tacka vet jag datasalar!

Igår var jag aktiv och var på vattengympa. Men jag var lite okoncentrerad och pratade med Annso och Jossu. Dessutom var jag lummpu och simmade inte efteråt fast jag har bestämt mej för att göra det. Orkade verkligen inte. och DESSUTOM gick ja och köpte en massa godis sen. Bara för att.... :) ska se om jag orkar ta nya tag idag och gå på gympa med annso och katta. Ei kiinnostais kyllä yhtään tässä vaiheessa.

no, pitää kattoo...

Snö?

Igår började ju dagen så aktivt. Vi ksulle ut och åka pulka med matsäck och allt. Slutade med att Matti ringde att hämta pulkor hemma från dom och samtidigt då in och titta på bäbben. Sagt och gjort. tyvärr slutade det med att vi var där hela dagen och åkte hem klockan tolv. Som det brukar bli när man åker till Väyryset. Anteeks Annso! jag vet att du är mycket buttergris för att vi inte åkte :P Men nästa gång LOVAR jag! oikeestiki!

väyrysets bäbis var ehkä maailman suloisin! Bilder kommer!

Katta klippte mej oxå. Så nu är jag fin i håret :)

Egna vänner

Tanita och jenita. jag är så ledsen för att jag snor era vänner mitt framför ögonen på er, men vad gör man om man är så sjukt bra och rolig att alla vill vara med???? *ironi, ironi* (<---------- jenitas tips för att alla ska förstå när jag är ironisk. t ex inlägg "vad gör jag för fel var MYCKET ironiskt :) ). Jag ska lova att jag försöker vara en ensam varg hädanefter. Katta, heidi och Johanna är de enda egna vänner jag har. Tur att jag har dom i a f. Annars skulle mitt liv hädanefter vara mycket tråkigt! Hur ska jag göra för att få alldeles egna kompisar? Måste skynda mig att skaffa patent på de enda jag har så att ingen snor dom.

nog om det. Sitter just nu i skolan och har precis gjort klart ett grupparbete. gick bra :) Nu gick min grupp och jag får sitta här alldeles ensam utan att jag måste leka smart och social. För det är ansträngande kan jag lova eder.
Ska försöka få tag på Catya och se om hon vill ta en fika med mej inne i stan. Träffade förresten precis på Kimppan :) Kimmelimmen!

Ska man verkligen orka gå på vattengympa idag?

söndag morgon

och ipu står och diskar ute i köket, köttet är i ugnen och ute är det snö! Bättre kan det inte bli. Eller jo förresten, om det vorde lördag vore det ännu bättre eftersom då har man hela långa helgen kvar :) I morse (kl ett typ :)) när jag drog upp rullgardinen så snöade detsuper mycket. "Jag ser det snöar, jag ser det snöar.... DET ÄR SÅ ROLIGT HURRAAAAA"
Ipu tyckte nog jag var allmännt mobbad som sjöng för hela mitt hjärta och var jätte glad. Nu, trettio minuter senare så snöar det pyttelite bara :( men det är i a f lite vitt och det gillar vi! Vihiiiii!

Idag är planen att vi ska åka till Lida kanske och ta med matsäck och pulkor! Skulle vara så roligt. Ska nog ringa anns nu :)

Vad gör jag för fel?

Jag har skrivit ock skrivit men ändå så hade mina unika läsare sjunkit med tio från den 1/2-2/2. Enda förklaringen måste vara att jag skriver sjukt tråkiga inlägg. buhuuuuu! Nu ska jag gå och sova bort min sorg. Och jag som skröt om att man blir beroende av min blogg. Jo pyttsan ;)

lördag i all ära

Ännu en gång hemma. Dagen blev inte riktigt som planerat. vaknade ju som sagt och skulle åka till Kaknästornet och fika. Kom iväg förrens halv fyra och dessutom var vädret piss. Hämtade upp Katarina och åkte för att hämta annso ,som hade spytt hela förrförra natten. Magsjuka. Glunks! Menade på att det inte kan smitta nå mer men jag och Katta tycker att det kan smitta 72 timmar efter. Ei voi muuta sanoa ku että AUTA VARJELE om vi blir sjuka! Då ska Annso få känna att hon lever. Hos puhakat kom vi på att det inte är någon idee att åka till tornet eftersom man ändå inte skulle se nåt och vi hade ont om tid. Så vi haahuili i Gamla stan men hittade ingen parkeringsplats. Suck puck päck! styrde kosan mot Jakobsberg. Alla i baksätet var buttergrisar :) En och en halv timme satt vi i en bil men efter många om och men hittade vi en kinaresturang som vi intog. Alla beställde kaffe. Jone och Jonna var såklart oxå me.

Mötet kom och gick.

Kvällen tillbringades sedan hos Lasse i Bro. En hel massa folk men helt ok ändå. Eva som kom direkt från Gran Canaria snackade gamla minnen. Roligt! Apropå Gran canaria. JAG VILL OXÅ NÅGONSTANS! Funderar på att åka typ nästa månad eller nåt? Vad sägs om det?

Nej, sängen kallar. ps. idag städade vi om jag råkat glömma nämna det. Poäng till oss.

seli seli

MAttias har varit inne på min blogg igen men skrev att han inte tänker länka den här sidan till sina favoriter utan att han bara var tvungen att titta om jag svarat på hans kommentar. Ha ha, reppana. Han vet inte att om man en gång kommit in på min blogg så är man fast. För det är väl så det är. Alla är beroende. Det måste det vara.

Sitter här på "morgonkvista" och Ipu springer runt som om han har eld i baken och städar. Jag tycker städning känns lite väl ambitiöst och skulle helst vilja slippa det för all framtid. Undrar om det skulle vara dyrt att anställa en städerska? Jag menar, till och med Blondinbella har en. En gammeldags en, med svart klänning och vitt förkläde till på köpet. Jag vill oxå ha!

Ska nog snart försöka ryhdistäytyä och kanske åka till Kaknästornet för en fika lagom innan seurat börjar i Jakobsbeg. Ska nog ta och slå en pling till KAtta nu. Tack och adjö!

Roligt...

...att MAttias hittat till min blogg oxå :) och till och med kommenterar.. det gillar vi och vill ha fler av!

Hemma igen

Dagen har spenderats med Katta och kvällen med lite andra människor. Började dagen som sagt med att besikta bilen. Om vi ska vara helt exakta så var det en ombesiktning för det var en spindelled som var lite glapp sist. Nu gick den igenom i a f och det var ju skönt. Sedan for jag och Katta vidare till Skärholmens köpcentum där vi spenderade en hel massa tid och pengar. Eller ja, Katta spenderade pengar och jag tid :) Mina köp blev bara ett par svarta legging från Gina. Hundra kronor allt som allt :) Väl hemma gjorde vi mat och checkade bilddagboken.. Snokade på en massa människors sidor. Roligt det där med att snoka! Efter maten tröttnade vi på att vara hemma så vi drog vidare hem till Katta. Dit kom även Jone, Jonna, Jenita, Jimppe, Jani och Jimmy. (Halllåååå? Var det in med J:namn på 80-talet????) När vi tröttnat på väggarna hos Katta blev det Heron city och en kaffe på Amazon. Nu är man äntligen hemma igen. Mitt liv är ett enda flängande fram och tillbaka. Fast, en dag var vi hemma. I förrgår. Och då skickade annso meddelande "Ok, var tråkiga och stanna hemma, gamlingar!" eller nåt i den stilen :)

För er som känner Kati och Matti kan jag ju bara tala om att de har fått en liten pojke idag. Stora grattisar till dom.

Men nu ska vi nog dra oss i säng. Får se vad den här helgen har att erbjuda oss!

tack för mig och mina tråkiga inlägg.

satt precis och tittade på bilder på bilddagboken som tanita och teija lagt in. Jag vill oxå åka utomlands. Jag vill oxå komma bort från skit gråa sthlm. Här finns ju inte ens en liten gnutta snö ute. Jag vill komma till värmen!
Sitä paitsi, så kommer jag sakna the Kestis och det är sant! Alla kommer vara så stora när dom kommer hem igen. AavaliPaavali kommer vara big. Och för att inte tala om Teija ;) No ei vaa, skämt skämt! Teija kommer inte vara big om hon inte råkar vara på smällen! ;) Nu har jag varit fast här framför datorn ett x antal minuter så nu... nu ska jag raahautua till duschen!

Härligt

Ledis dag idag, taas vaihteeks :) Ska åka iväg snart och besikta bilen och sen får man se vad man hittar på. Ska hämta upp Katta så jag slipper vara alldeles själv :)Gårdagen var luuugn. För en gångs skull var vi bara hemma och gick och la oss super tidigt. Redan klocka tio var vi i säng. Så skönt. Men jag förstår inte hur det går till att jag somnar elva och vaknar halv tio och är super trött. Konstigt det där med sömn. Önskar jag vore en morgonmänniska.

Min lägenhet ser ut som hej kom och hjälp mej. Glunks. Jag orkar verkligen inte ta mej i kragen och städa. Ipu var aktiv och ville städa igår men jag orkade verkligen inte. Katotaa så kommer han kavla upp armarna när han kommer hem. Ibland skulle jag vilja ha en städerska.

Nej nu ska jag hoppa in i duscha och sen mot besiktningsstation!