vt 2009

Hjälp. Paniken är helt plötsligt total. Jag har endast några timmar på mig att söka till en skola. Vad ska jag söka? Vart ska jag söka? Ska jag söka? Jaa, klart jag ska söka men den stora frågan är vad och vart. Suck. Än en gång. Ge mej svar. Ge mej skyltar som pekar på de rätta utbildningarna. Voi kauheeta. Vuxen liv är skit.

Jag pratade med en kille igår angående det här med att söka in till en skola. vet ni vad han sa? Helt seriöst skriver han:
" Ja men vad finns det för nåt tjejer ens kan jobba med?" Jag kontrade med att vi minsann kan göra precis allt som de kan. Jag har faktiskt funderat på byggingenjör. Sådeså. Och punkt sluta så slutade våran diskussion. Han tystnade och sa inget mer och jag loggade ut. Tänk att folk tänker så fortfarande på 2000 talet. Att det inte finns något vi kvinnor kan jobba med. Är inte det helt brutalt gammeldags tänkande?! Det är då man tänker anna mun kaiken kestää.

Idag har jag varit med jenita och fikat på Röda cafét för att sedan dra oss hem till Johanna. Med andra ord har det varit en trevlig dag. För en gångs skull inget jobbeli jobbande. Är ledig imorgon oxå så vi ska nog hitta på nåt kul då oxå.
Helgen var riktigt lyckad den med. Teija, mamma och tanita var här och hälsade på oss stadsbor. Oj vad roligt man kan ha det med sina nära och kära. Spädde på våra magmuskler allihopa. För visst växer väl dom när man skrattar?
Vill ni läsa mer om det så gå in på mosteris blogg (queenteija.blogg.se). Jenita och tanita har kanske oxå skrivit om det så jag länkar till dom oxå så att dom inte blir ledsna. tanita.blogg.se och jenitaatinej.blogg.se. Så ja.

Snart börjar det bli dags för mig att dra mig till Huddinge för lite svettande. Känns inte alls lockande och det känns himlans hopplöst. Min kondition växer verkligen inte. Varje gång är som att ta livet av sig. Sakta och plågsamt. Varför blir inte min kondition bättre och varför gör jag inga framsteg? Snart ger jag upp. Nej, nu är det nog med update så palataaaaa....

!!!

Egentligen tänkte jag inte alls sätta mig ner och skriva ett inlägg men eftersom jenita har varit så utomordentligt duktig och aktiv att hon har fixat en sida där man kan hjälpa barncancerfonden genom att skänka lite pengar, tänkte jag hjälpa henne på traven. Så allat gott folk, gå in på :

http://www.barncancerfonden.se/1556

och välj den summa pengar ni är beredda att skänka till ett gott ändamål. Kom igen nu allihopa!

Annars då? Allt rullar på. HAr stor ångest eftersom jag inte har någon aning om vad jag ska göra när jag blir stor. När vet man var man vill bo? och när vet man vad man vill jobba med? Har ju som sagt två veckor på mej att bestämma mig för vad jag ska söka för utbildning och dessutom VART jag ska söka. Dalarna? Sthlm? Just nu känns det dock som om inte dalarna är så aktuellt. Inte än. Kanske sen nån gång när man är stor eller nåt. Dalarna finns alltid kvar och kommer alltid att finnas kvar. Vi fick en galen idee om att vi ska flytta till Tammerfors. Det är ju ett alternativ. Hallå!? Vem kan bestämma åt mig? varför måste jag bestämma allt för. Kanske ska jag klicka in mig på den där sidan där oraklet svarar. Oraakkeli vastasi you know!

Är ganska precis hemkommen från ännu en jobbig dag på jobbet. Jobbade med JonnaPonna och det är alltid najselibajs. Bajs ja. Det är väldigt IN med det den här veckan. Känns som om jag skulle kunna spy på det. Så nej tack, en bajsfri helg vore inte helt fel. Har i princip bott på jobbet sen i tisdags så några dagars ledighet är inte helt fel. Och förresten så ska vi till dalarna. Det var bra länge sen vi var där sist så det ska bli wonderful. Dalarna, here we come!

Nu tröttnade jag för jag har inget kul att skriva. Hur kommer ni andra på vad ni ska skriva om? Eller är det bara jag som har ett allmänt tråkigt arbetarliv :)