fyra månader bara försvann.

Hallå?

Hur kan det var över fyra månader sedan jag uppdaterade sist?

Jag är inte så het på bloggmarknaden längre, tror jag.

Men vi gör ett försök trots allt.


Idag har varit en vanlig dag. Jobb och gym. Intet nytt på storstadsfronten. (hrmm... Att sthlm är en storstad måste man nog ändå säga. I svenska mått mätt.) Har haft det litet struligt på jobbet på sistone och jag längtar och  håller tummarna för att jag ska komma in på någon skola. Ja ni läste rätt. Än en gång har jag sökt till en utbildning. Den här gången ska jag dock börja om jag kommer in. Däremot lyckas jag inte slita mig från vården. Vården känns ändå som min grej och jag tycker om det arbetet. Så jag hamnade i sjuksyrrefällan som alla andra. Jag som ALDRIG skulle bli det. Fast det förstås, jag tänkte fortsätta till något annat än sjuksyrra senare i livet men det är absolut en bra början och jag tror jag kommer trivas med det.

Just nu känner jag mig helt matt och skulle egentligen krypa i säng redan. Dock sitter Ipu, Mange och Nappe i köket och spelar monopol så jag undrar om jag skulle somna.

Helgen spenderades i Dalarna. känns som om jag nuförtiden skulle kunna tillägga ett "som vanligt". Känns som om vi har ränt där senaste tiden. Igår fick världen bästa Sonja Elle Alice sitt namn alldeles på riktigt tillsammans med Peppi Livia Forsman och en alldeles färsk Mina Alma Elina Kesti. Blev en sen hemfärd och det känns.

Jag saknar min Katta. Kom hem nu.



Visst är dom bedårande?



Jag har precis gått och blitt en sådan där barnlös som skaffar sig hund. (har inte gjort det än men...)
Den lilla svarta ska bli min!!!

Men först....



(förhoppningsvis....)