håhåjjajja

Dagarna bara går. Varje dag är lik. Jobb och så lite mer jobb och så lite jobb. I helgen är jag dock ledig. Känns så bra. Ska nog försöka ta mig i kragen och åka hem till Dalarna då. DEt var ju ett tag sen jag var dit så det känns som om det börjar bli dags. Jag tänkte att jag ska skriva ett inlägg här när jag ändå inte har n¨got för mig. Men min hjärna är tom och jag kan itne komma på något alls att skriva. Varken vettigt eller ovettigt. Ska ta och hämta upp anns snart och dra mej mot högdalen. Ska hälsa på lilla Kattisen. Ipu är på jobbet fortfarande och kommer nog hem om en timme eller så.

blää... vad tråkigt det var att skriva så jag ger mej. I´ll be back when I have something to tell you.

Känsloe

Vet ni när man känner att man har en massa känslor som man bara skulle vilja skriva ner. En massa känslor som håller på att svämma över. Ibland önskar jag att jag kunde vara den där känslosamma typen som kan skriva om känslor. Som liksom kan förmedla en känsla bara genom att använda ord. Ord är magiska.

natt

Klockan är inte mer än elva och ipu sover som en stock. Borde krypa ner i sängen jag med eftersom jag har tidig väckning imorgon. Jobbade kväll idag och det känns så skönt. Har vaknat tidigt så mycket nu så det kändes skönt med lite sova ut. Har sovit så himla dåligt varje natt den senaste veckan och jobbat varje morgon att en lång nattsömn behövdes verkligen. Känns okej att kliva upp imorgon när man vet att man har sovit in lite sömn. Nåja, nog om det.

Ipu har som sagt slutat på sitt jobb och bytt till Solina. Så nu är han en jordvärmegrejsimojs. Så han har med andra ord inte sin gamla mobil och inget nytt nummer heller. Så om ni vill ha tag i honom så ring mig. Jag är glaf att han trivs på sitt nya jobb men varför måste det vara så långt borta? Han måste ju kliva upp innan tuppen för att hinna dit i tid. Inte alls roligt för sedan är han så trött på kvällen så han somnar himlans tidigt. Inte alls bra för mej som är en riktig kvällsmänniska. Kanske Pirre oxå lär sej somna i tid och inte ha så mycket som måste göras precis då man ska gå och lägga sig?

Det känns som om min hjärna är alldeles tom och att jag inte har någonting att skriva om. Mitt liv har varit jobb den sista tiden. Känns som om jag inte har hunnit med så mycket annat. Fullt så illa är det inte men näst intill. Igår var jag dock in till stan för första gången på väldigt länge. Det är så sällan man åker in till stan. Varje gång jag är bestämmer jag mig för att jag måste åka in oftare. Man känner pulsen. Stockholm har en egen puls som är så fängslande. Man känner liksom att man är mitt uppe i någonting. Jag skulle kunna sitta där i timtal och bara vara en del av pulsen. Jenita, följer du med mej till stan nästa vecka? Ta en pastasallad med kräftstjärtar kanske? By the way, så träffade jag Catya inne i stan för en liten lunch. Å vad det var trevligt att träffa henne. Det blir alldeles för långt mellan gångerna.

Men nu ska här avslutas och hoppa i säng. Ny dag imorgon med nya friska tag. Kanske.

augusti den 4

Är sommaren verkligen över? Den har ju knappt börjat än. Nää, förhoppningsvis har vi en del värme kvar att vänta. Just nu ser det dock inte alls ljust ut. Utehar himlen öppnat sej och det bara öser ner och åskan bullrar. Jag älskar åska. Blixtra och dundra. Det ger en så mysig känsla och man har lust att bara krypa ihop vira en filt över sej, dricka te och läsa en bra bok. Synd bara att jag inte tycker om te. Det tar bort en hel del av det mysiga. Apropå mysigt så skulle jag väldigt gärna vilja åka till Irland. Jag har en fantasi om hur det är och ser ut. Hur det smyger tomtar bakom varje sten och om hur älvorna dansar på åkrarna. Jag ser framför mig hur andar driver omkring runt ruiner från gamla byggnader och näcken sitter på en sten vid sidan av bäcken. Vem vill följa med mig?

Som en person påpekade på sin blogg så har rubriken So long fått stå först alldeles för länge och det är dags att stimulera sin hjärna och tänka på annat än vem som står på tur att läggas i säng och vem som behöver blöjbyte. Det har jag ägnat min sommar åt och kommer förmodligen fortsätta i samma bana hela hösten. Konstigt nog trivs jag mycket bra på mitt jobbb och det gör inget alls att jag jobbade 140 timmar på mindre än tre veckor i juli eller att jag jobbade 26 timmar på två dagarn förra veckan. Fast det förstås, det är ju kanske inget framtidsyrke direkt. Men för tillfället duger det bra och jag njuter av tanken på att när lönedagen är inne kirrar det även i min kassa.

Nu ska jag ta mig i kragen och gå och diska i köket. Inte direkt någon favoritsysselsättning men ett tråkigt måste.
Jag ska försöka mej på att uppdatera lite mer ofta men ni vet, det är ju sommar...

Stora gratulationer ...



Stora gratulationer till min man som fyller 22 år idag. Tänk att det är den åttonde födelsedagen som vi firarr tillsammans.