so long

DEt är inte roligt när det är fint väder när man bor i en förort av betong. Man tittar ut och känner hur underbart väder det är. Man vill bara ut och njuta av sommaren. För det är som det sjungs: sommaren är kort. det mesta regnar bort.
Men när man går ut är det outhärdligt varmt och det finns ingenstans att svalka av sig. Jag vet vad jag talar om för jag gjorde ett försök nyss men det var inte så lyckat. Jag höll på att koka upp och bestämde mig för att röra på mej så jag stack ut på en promenad. MISSTAG MISSTAG! Efter en halv timme hade jag skavsår på båda hälarna, vätskebrist så att det kändes som om jag skulle svimma och dessutom badade jag i svett. Nu är jag äntligen hemma och tänker hålla mig inomhus tills jag börjar jobba om en timme. Jag vill hem till Dalarna.Jag vill hem och bada i underbara esttjärn. Imorgon kommer vi och då har jag beställt fint väder tills dess. Hoppas någon lyssnat och ordnar det.

Annars är livet sig likt. Var som sagt till Finland precis som alla andra. Så himla roligt att träffa alla kompisar i jyväskylä efter mer än ett halvår. och det var roligt att vara i pielavesi och ta det lugnt. Nåt som inte var roligt var att det regnade nästan oavbrutet hela tiden. Typiskt när man är ledig och allt. Men nu är jag tillbaka i vardagen och jobbar och sådär. Samtidigt som jobba inte är världens hit så är jag så glad för att jag jobbar. Jag hade ledigt två dar och det kändes som om jag höll på att gå åt av tristess. Så here I come jobbet :) Kanske ska satsa på det där med karriärskvinna. Måste först komma på inom vilket område jag ska göra karriäir. Sen sätter jag fart :)