Pirre, nääj...

Pirre nääj.. det är vad min kära man sitter bakom mej och säger om och om igen. Undrar vad han menar?
hej då. /från ipu!

Jag sitter för tillfället hemma hos Late Katainen. Tänk det  du Tanita... Här sitter jag hemma hos din man. Hur känns det? Ossian och Niklas kom hit till mej och hälsade på över helgen. Så man måste ju försöka hitta på nånting med dem. Dagen spenderades med att sova en hel del. Halv åtta undrade jag om det inte var GOD MORGON nu! :) Trevligt första dag med ipu hemma igen.

Men jag hinner dock inte skriva så mkt nu...
Jag har hafr feber i ungefär 5-6 dagar. Vad säger ni om det? Måste jag söka läkare? Ipus mamma tyckte att jag definitvt ska åka in nu på en gång. Får se hur jag gör...

men ha det bra allla.. mer kommer sen!


Vad är det här?

Har jag drabbats av magsjuka eller mår jag illa bara muuten vaan? kan inte få ner en bit av de tre bananerna och två persikorna som jag tog med mej till jobbet eftersom jag inte fick ner en endaste bit frukost. Svårt att veta när man mår lite illa nästan konstant ( i a f. när man är hungrig. Se tidigare inlägg)

och inatt blir det av. Vi(jag och systrarna 2 och 3) sätter oss på bussen och åker iväg till en urtrist dagbåt. Sen är jag hemma igen. men vänta, om jag har magsjuka, hur gör man då? Åker man ändå och spyr hela resan? Ja, jag tror faktiskt att det är det jag kommer göra.

( tycker ni att det är bra att jag är på jobbet och smittar ner allihopa här?)

Just nu kommer jag inte på mkt positivt att skriva. Jag ska förklara varför även om det innebär något som kan uppfattas som klagan. Men kära läsare, det är det inte. Det är bara s.k. konstateranden och besrivningar på min situation för tillfället.
Jag sitter här framför ett överfyllt kontorsbord på vildmarks och knapprar på en dator. Huvudet känns som en fet ballong som dessutom är uppstoppad med en hel hög med bomull. Magen känns som en enda stor boll. Uppsvälld och svinond. Så här sitter jag med byxorna uppknäppta så mycket det går ( vid sånna här tillfällen önskar jag att jag hade köpt mjukisbyxorna på H&M för 149 Kr).
Illamåendet har dock börjat avta lite. Kanske inte är magsjuka ändå (PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Stackars mina bananer. Fyra bananflugor plus en stor fluga flyger runt den och turas om att attackera den.
Men nu ska jag gå på toa och försöka lätta på uppsvällningen i magen. Så ha det bra allihopa.

Ps. Jag har köpt dator men vet inte när jag får med den till Finland. Så tyvärr, tyvärr tyvärr, så får ni vänta med nöjet att läsa min blogg. Men sen ska jag göra mitt bästa för att hålla er underrättade om mitt liv i Finland.

VÄLKOMNA TILL MEJ I JYVÄSKYLÄ!!!


Vildmarks är mitt liv!

Tackar min lyckliga stjärna för att jag största delen av min vakna tid mår bra. dock är det så att när jag börja känna att magen behöver fyllas ut med någonting är det kört. Då kommr illa måendet krypande och gör mig totalt orkeslös. Vid sådana tillfällen är Vildmarks det bästa stället att jobba på. INTE! Lunchraster hela tiden. Så ofta och länge man vill. ("Trallallalaaa... Jag-ljuger-så-bra..."!) 

Så här sitter jag igen 12-8 och svarar i telefon och tar emot bara en massa klagomål. Lite svagt illamående. Jerusalem är inget alternativ. Vem vill trycka i sej en fettdrypande pizza när det känns som att man knappt får ner nåt annat heller.  

ca 5 timmar senare.
nu är klockan redan halv sju så inte så mkt tid kvar på den här arbetsdagen. skönt!
Har setat och knaprat i mej digestive kex och druckit ananas och apelsin juice.
På Torsdag åker vi. än en gång är det dags att sätta sej i färjan och styra kosan mot Finland! Mitt hem för tillfället :) Längtar verkligen efter att se Ipu igen. Har saknat honom helt grymt mycket.

Jenita ligger hemma och kräks och kräks och kräks. hur trevligt är det? nu när vi ska åka till Finland och allt. Hoppas bara inte jag blir nersmittad.

Vet ni Flickor (och pojkar) hur jag har spenderat min tid här? Jo, genom att snoka på familjeliv.se :D Vad kan det kallas? Vuxet? aktivt? överamibiöst? eller bara allmännt brist på nåntng att göra?
Men folk är såå komiska. " Min mage v. 4" "min mage v. 5" osv osv.... :D :D :D

¨Håren på mina arman har stått i givakt hela dagen idag. Suckar! Svinkallt är vad det är. Och Pirre som precis har tlekt positiv och har köpt hela fyra nya T-shirts. ok, jag erkänner. Jag köpte de för att jag inte hittade några tröjor (tjocktröjor) som passar min plånbok.

men återkommer när jag har nåt vettigt att tala om. Ha de bra allihopa här!