thailand 3

alltsa Jenita, du ska veta att jag skriver dessa inlagg endast for din skull for jag har blivit pamind om varfor min blogg lidit av en torrperiod under en tid, jag ar sa brutalt trakig :) Inte ens nu nar vi ar har kanner jag att jag har nagot att tillfora, sa som sagt, only for you!

Annars rullar de molniga dagarna pa ratt bra har. Tiden gar sjukt fort och nu ar det bara fyra dagar kvar. Det har tyvarr regnat en hel del nu de senaste dagarna. Haller tummarna aphart for att det inte ska halla i sgi hela veckan.
Maste erkanna en sak, idag var vi pa restaurang viking! En svensk restaurand! Hur trak? Men faktum ar att efter ett tag med endast thaimat saknar man potatis :) och annat kott! och gronsaker! Vem har sagt att svensk mattradition ar trakig?! Sin dyrt var det dock (i thaimatt).

Imorgon blir set Similian Islands som galler och SNORKLING! som jag langtat. Hoppas, hoppas , hoppas pa att det ar sol for annars ar allt sa gratt. Vackra fargsprakande thailand forvandlas till nagot gratt. Tur det ar varmt anda. Fast jag har faktiskt fryst pa kvallen och tvingats ha langarmat :) HELT FEL! I thailand ska man svettas! Fast ok, dagarna ar ratt svettiga.

Dator tiden tar slut sa pa aterseende!

Thailand 2

Here I am again :)

Inge aska an sa lange sa har ar vi glada och nojda. Idag har vi bara hangt pa stranden. Hittade en mysig lagun. Jatte liten med alldeles gront vatten och svart vit mjuk sand omringat av regnskog. Valdigt lite manniskor dar forutom oss. Det ar det basta att det alltid gar att hitta stallen dar inga andra nastan ar. Det blev dock molnigt valdigt snabbt sa lag mest dar och laste i varmen. Kopte en stor badring som jag blaste upp (tur man inte roker langre, sa man hade lungkapacitet :P ) och badade runt i. Mycket trevligt att leka skoldpadda.

Alltsa, om vi sager sahar. Jag tar tillbaka allt jag sagt om maten i Thailand. Oh my vad gott det ar har i Khao Lak. (Jag maste forsvara mig och saga att jag fortfarande star fast vid att maten i Ao nang var aaaapacklig). Jag har totalt foratit mig med tre ratters middagar varje kvall. Det ar mycket psykiskt jobbigt att kanna sig som en blasfisk nar man ska ha bikini... :)

Vi tackte ta nagra olika snorkelturer har men har an sa lange inte vagat eftersom regn och aska star pa schemat hela veckan. Nasta vecka sa kanske.

Men pa aterseende kara vanner. Ska hoppa upp pa min moppe endast ikladd en svart lang tischa och susa i tyyyyp 140 slingriga vagar med regnskog pa ena sidan ocgh havet pa andra. Sa SO LONG!

Thailand 1 2012

DAgs igen att korka upp min globetrotter-blogg for den har gangen (att det gatt hela tva ar sedan forra resan till thai ar ju inget att namna). Har sitter jag pa internet i Khao lak; Andra riktiga dagen ar nastan slut och imorgon ska vi upp sjukt tidigt och spela golf. Las: Ipu ska spela golf.
Jaha, vad ska jag saga. Kanner att jag inte har flytet inne nar det galler det har att blogga. Det ar som traning, en farskvara. Vad tycker jag om Thailand da? Khao Lak slar Ao Nang med hastlangder. Maten har ar sjukt billig, manniskor mycket trevligare, stranderna langa och fina.... Dock ar det har ju oxa overbelamrat av turister men det stor inte. Inte har i Khao Lak. Inge supande eller oljud utan bara tyyyystnad och barnfamiljer :)
Sa med handen pa hjartat ar jag mycket glad over att vi gav thailand en chans till. Koh Lanta var bra forra gangen vi var har, sa det ska jag inte klaga pa. Idag har vi bara kort runt med var moppe och kollat in omradet. Alltid mycket roligare att ge sig ut pa upptacktsfard och irra runt bland lokalbefolkningen.
nar det kommer till vadret sa hade de i ar haft en extra lang regnperiod som tog slut i tosdags. Och vi kom fredag :) Inge regn efter det men daremot mulet, sa inge stralande sol an sa lange. Men vi ar lika glada for det :)
Nu har jag nagra minuter till godo sa jjag rundar av. Far se om har blir nagra nya updates :)