Tanita, tidsfordriv till sig!

Jag tankte oxa dra mitt stra till stacken sa att tanita ocerlever dagarna och har nagot att lasa.
har sitter jag pa ett internethak pa Ao nang beach! Antligen kanns det som om man faktiskt ar pa semester.
Allt ar sig likt fran tidigare semestrar, eller ia  f att Ipu lyckats branna sig. Det borjar bli en tradition!
Imorgon ar det tva ton med solkram som galler for hans del. Sjalv har jag klarat mig bra och njutit av havet och stranden hela dagen idag.

Dagarna fran att vi akte till idag var helt katastrofala. Ni vet, jag kan itne slappa kontrollen och bara vara. Jag maste hela tiden veta vad jag ska gora harnast, helst fyra veckor framat i tiden. sen maste jag dessutom veta vad folk runt omkring mig tanker gora. Allt maste flyta pa som jag vill. Sjalvklart funkar inte riktigt det nar man ar pa resa. Sa ja mina vanner. Aven den har resan har borjat med flera dagars gratorgie. Jag sov ingenting nastan pa fyra dygn och humoret var kort i botten. Dessutom belv vi lurade till ett hotell som var ackligare an ackligast. Men nu har vi hittat ett stalle som ar hyfsta bra och billigt. Sa nu leker livet :)

Jag har inte mycket att tala om for er mina vanner for vi har bara solat, badat, vart pa massage och matat apor.
Apropa apor. En av aporna hade varldens sotaste babisapa hangande runt magen. Den var alldeles nyfodd. Hade navelstrangen kvar och mamman var fortfarande blodig i rumpan. Den var det sotaste jag sett ! :)

Nu ar det slut pa detta NAGOT forvirrade inlagg.

:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

blodig i rumpen, de sötaste jag sett.. NaaaaW! va göiit med att ha en uppfläkt piiip-.. nyt meni ihan yli.. //Heippadoo Jen

2010-02-06 @ 14:57:09
Postat av: Teija

hahaha jag måste hålla med tidigare talare... Men Tanita, nu vet du hur det är. Bara ut på stan med blodig rumps och navelsträng kvar! Come ooon det är ju bara NATURLIGT!!

2010-02-06 @ 16:21:41
Postat av: Tanita.

Tack Pii, va du är snäll och tänker på mig fast du är där lååångt börta! Tidsfördriv behöver jag verkligen, så varje litet inlägg uppskattas till 100%! ;) Fortsätt med det, för jag vill även veta hur det går för dig/er där borta och vad ni gör om dagarna! (förutom svennebananar.. höhö) Puss

2010-02-08 @ 15:48:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback