snabbupdate

Har egentligen inte tid att sitta här och skriva inlägg så här för jag ska vara på tunnelbanan om tjugo minuter.
Idag är det fredag. Ljuvkiga tanke. Dock betyder det att nästa vecka är det sista veckan innan tenta och det betyder att Pirre är ute i sista minuten, IGEN, och måste råååplugga hela långa veckan. Hej då, sociala liv!

Har vi tagit oss vatten över huvudet? Hur ska vi klara de närmaste månaderna? För nu är de tju såhär. Vi bestämde oss helt plötsligt att ta flyget till Florida. Ja gott folk, vi åker den 23 April och kommer hem ungefär 8 Maj. Glunks!
Så i förrgår betalade vi flygresorna och lever nu på ett existensmininmum. Men det går fortfarande. Frågan är efter resan. Ipu får ju ingen lön när han är borta två veckor och jag får inte heller några oengar. HUR SKA VI KLARA OSS PÅ TVÅ VECKORS LÖN som inte ens räcker till hyra och räkniingarna? Och dessutom ska vi ha råd att åka till Finland i Juni. ÖLåg vaken förra natten och grubblade. Jag hade ju räknat med att det skulle gå bort en vecka på ipus april lön och en vecka på majlönen, men neej. Igår avslöjade han att deras palkkakausi katkee 15 varje månad. Ångest vlev det då. Men, nu är det som det är. OCH VI SKA TILL FLORIDA:) Here we come, kestiläiset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback